Γενικές Ασφάλειες 1

/Γενικές Ασφάλειες 1
Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ταξί είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη και στις γενικές ασφάλειες.

Η εταιρεία Σ. ΣΠΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στις ασφάλειες, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της σε μια μεγαλύτερη και ευρεία γκάμα των συνεχών αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών της.

Το γραφείο μας Insurance Spanos έχει συνάψει τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες, με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έτσι μπορούμε έχοντας καταρτισμένους συνεργάτες, μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη κάλυψη σας σε όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες.

Παρέχουμε λύσεις για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του ταξί σας και σας προτείνουμε συμφέρουσες επιλογές για κάθε τύπο-μοντέλο ταξί. Με την αξιοπιστία του ονόματος Σπανός εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή και φθηνή επιλογή για την ασφάλεια του ταξί σας!

Η Insurance Spanos ασχολείται πλέον και με την ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού, σκάφους, κατοικίας, επιχείρησης και υγείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να αναλάβουμε για εσάς κάθε τέτοιου τύπου διεκπεραίωση για το ταξί σας.
Η εταιρεία μας θα σας λύσει τα χέρια!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αγορές Ταξί – Πωλήσεις Ταξί – Άδειες Ταξί – Ανταλλαγές Ταξί – Γενικές Ασφάλειες – Διαχείριση Ταξί – Ενοικιάσεις Ταξί – Αντικατάσταση οχήματος ταξί – Λογιστική Κάλυψη – Νομική Κάλυψη – Συμβολαιογραφική Κάλυψη.
Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση για την μεταβίβαση του ταξί σας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

1ο Κατάστημα

Λένορμαν 26

2ο Κατάστημα

Χαμοστέρνας 52

3ο Κατάστημα

Λένορμαν 96

4ο Κατάστημα

Γρηγορίου Λαμπράκη 321

5ο Κατάστημα

Λένορμαν 95