Αγορά Ταξί

/Αγορά Ταξί
Με πάνω από 31 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ταξί είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη σας στην αγορά ταξί.

Σκέφτεστε να αγοράσετε ταξί;

Έχετε επισκεφτεί την κατάλληλη εταιρεία ταξί!  Ένας εξειδικευμένος πωλητής μας θα αναλάβει να σας καθοδηγήσει στην ιδανικότερη και πιο συμφέρουσα λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Παρέχουμε σύγχρονα μοντέλα, σε άριστη κατάσταση με την ευρύτερη δυνατή επιλογή ποιότητας σε καινούργια και μεταχειρισμένα ταξί προς πώληση.

Τα οχήματα της εταιρείας μας, ελέγχονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου την σωστή λειτουργία του γενικού συνόλου του αμαξώματος, αλλά και την ασφάλεια των επιβατών.

Το αποφασίσατε;

Αν ναι, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!  Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Από την παρουσίαση του ταξί ως την μεταβίβασή του, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Κάντε κλικ και δείτε όλες τις αγγελίες καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων ταξί.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αγορές Ταξί – Πωλήσεις Ταξί – Άδειες Ταξί – Ανταλλαγές Ταξί – Γενικές Ασφάλειες – Διαχείριση Ταξί – Ενοικιάσεις Ταξί – Αντικατάσταση οχήματος ταξί – Λογιστική Κάλυψη – Νομική Κάλυψη – Συμβολαιογραφική Κάλυψη.
Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση για την μεταβίβαση του ταξί σας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

1ο Κατάστημα

Λένορμαν 26

2ο Κατάστημα

Χαμοστέρνας 52

3ο Κατάστημα

Λένορμαν 96

4ο Κατάστημα

Γρηγορίου Λαμπράκη 321

5ο Κατάστημα

Λένορμαν 95