Διεκπεραιώσεις Ταξί

/Διεκπεραιώσεις Ταξί
Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ταξί είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη σας στις διεκπεραιώσεις.

Η εταιρεία «Σ. ΣΠΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ» αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει για λογαριασμό σας μια σειρά από διαδικασίες οι οποίες για πολλούς είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες, κουραστικές και δαπανηρές. Σε όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μας με τον κλάδο των ταξί έχουμε αποκτήσει εμπειρία και τη δυνατότητα άμεσης ολοκλήρωσης σύνθετων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση των διαδικασιών μεταβίβασης του ταξί σας για τον Ο.Α.Ε.Ε., την εφορία, τον ταξιμετρά, το υπουργείο, τη ΣΑΤΑ, το συμβόλαιο και εσείς πληρώνετε μόνο τα συμβολαιογραφικά και το υπουργείο.

Όλες αυτές οι διαδικασίες που δυστυχώς στη χώρα μας μπορεί να πάρουν μέρες για να ολοκληρωθούν με την εταιρία «Σ. ΣΠΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ» γίνονται εύκολα και γρήγορα όπου εσείς απαλλάσσεστε από τον κόπο όλης αυτής της χρονοβόρας διαδικασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας να αναλάβουμε για εσάς κάθε τέτοιου τύπου διεκπεραίωση για το ταξί σας.
Η εταιρεία μας θα σας λύσει τα χέρια!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αγορές Ταξί – Πωλήσεις Ταξί – Άδειες Ταξί – Ανταλλαγές Ταξί – Γενικές Ασφάλειες – Διαχείριση Ταξί – Ενοικιάσεις Ταξί – Αντικατάσταση οχήματος ταξί – Λογιστική Κάλυψη – Νομική Κάλυψη – Συμβολαιογραφική Κάλυψη.
Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση για την μεταβίβαση του ταξί σας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

1ο Κατάστημα

Λένορμαν 26

2ο Κατάστημα

Χαμοστέρνας 52

3ο Κατάστημα

Λένορμαν 96

4ο Κατάστημα

Γρηγορίου Λαμπράκη 321

5ο Κατάστημα

Λένορμαν 95